EPOKSI TLAKI

Naša ponudba epoksi oz. epoxy tlakov:

V našem podjetju vam ponujamo raznovrstne epoksidne sisteme.Epoksi tlaki v naši ponudbi pokrivajo potrebe različnih profilov uporabnikov. Nudimo namreč več izvedb epoksi tlakov, ki se razlikujejo v svojih lastnostih, vse pa druži kakovost, vzdržljivost pod velikimi obremenitvami in dolga življenjska doba, ki jo zagotovimo z izbiro najboljših materialov ter brezhibno izvedbo del. Tako zagotavljamo zadovoljstvo vsem strankam, ki izberejo pravo vrsto epoksi tlaka za svoje potrebe.

Vse vrste epoksi/epoxy tlakov izdelujemo iz kakovostne epoksidne smole. Iz te v več plasteh sestavimo vzdržljiv tlak, ki bo prenesel tudi največje obremenitve. Z različnimi tehnikami izdelave tlaka lahko prilagodimo končne lastnosti, tako pa ugodimo potrebam zahtevnih strank. Plasti epoksidne smole lahko izravnamo in ojačamo kremenčevim peskom, lahko dodamo tudi dekorativne lističe ali pa na površini ustvarimo sijaj ali mat izgled. To pomeni, da je možna izdelava epoksi tlaka po meri, kar bo gotovo po godu vsem, ki želijo kar najbolje opremiti svoje delovno okolje. Na voljo so različne vrste epoksi tlakov:Epoksi premazŽe enostaven in cenovno ugoden epoksi premaz lahko ponudi čisto zadostno zaščito tal. Največji adut je za tak epoksi tlak cena, saj je premaz zelo ugoden, poleg tega zaradi enostavnega postopka namestitve na betonsko površino tudi pri samem delu ni omembe vrednih stroškov. Gotovo je to idealna izbira za tiste, ki želijo dobro zaščititi svoja tla, a ne pričakujejo večjih obremenitev ali kakšnih posebnih groženj, katerim so bolje prilagojeni drugi epoksi tlaki. Cena je vsekakor privlačna prednost epoksi premazov, a tudi kakovost ni zanemarljiva!Samorazlivni epoksi tlakVzdržljiv in odporen tlak je možno izdelati iz debele plasti epoksidne smole, ki jo v debelini med 2 in 3 mm nanesemo na utrjeno površino. To je samorazlivni epoksi tlak, ki je priljubljena izbira za zaščito večjih industrijskih površin in tal drugih prostorov, ki so pogosto v uporabi. Samorazlivni tlak je dokaj enostaven za izdelavo, kar pomeni, da za tak samorazlivni epoksi tlak cena ne bo pretirano visoka. Gre namreč za enostavno razporeditev viskoznih epoksidnih plasti preko površine, torej relativno malo dela pri izdelavi tlaka. Je pa možno kljub enostavni izdelavi pričakovati odlične lastnosti takšnega tlaka, zato je priljubljenost samorazlivnih tlakov povsem razumljiva.Tehnični epoksi tlakPo potrebi se lahko epoksi oziroma epoxy tlaki izdelajo tudi po meri v več plasteh, dodati je možno tudi nekatera polnila in trdilce za izboljšanje lastnosti same epoksidne smole. Takšne tlake lahko skoraj poljubno prilagajamo potrebam uporabnika, običajno naredimo tri ali štiri plasti, dve ali tri pa okrepimo še s kremenčevim peskom. Prav tako lahko po meri izdelamo antistatičen tlak, ki je prava izbira za tlakovanje skladišč z vnetljivimi materiali in eksplozivnimi sredstvi ter prostore z občutljivo elektroniko.


V vsakem primeru se lahko pri izdelavi epoksi tlaka prilagodimo potrebam končnih uporabnikov. S strokovnim znanjem in izkušnjami lahko ugodimo tudi zahtevnejšim strankam, seveda pa smo prav tako pripravljeni pomagati tistim, ki morda ne vedo, kakšen tlak bi se najbolje obnesel v njihovem delovnem okolju. Prepričani smo, da lahko v pestri ponudbi naših izdelkov in storitev vsak najde idealno rešitev za svoje potrebe, saj epoksi tlaki res ponujajo veliko variacij in skoraj poljubno prilagodljivost – poleg funkcionalnih lastnosti lahko prilagodimo tudi izgled vašega epoksi/epoxy tlaka!